Loterie naţională pentru construirea Catedralei Mântuirii. Cum va strânge Patriarhia 200 de milioane de euro?

Idee inedită pentru a strânge cele câteva sute de milioane de euro necesare construirii şi împodobirii viitoarei Catedrale a Mântuirii: prin Hotărâre de Guvern, ar putea fi organizată "o loterie naţională", după cum a declarat, ieri, pentru Gândul, Nicolae Noica, responsabil cu acest proiect din partea Adunării Naţionale Bisericeşti.

30 afișări
Imaginea articolului Loterie naţională pentru construirea Catedralei Mântuirii. Cum va strânge Patriarhia 200 de milioane de euro?

Loterie naţională pentru construirea Catedralei Mântuirii. Cum va strânge Patriarhia 200 de milioane de euro? (Imagine: Gândul)

"Guvernul ar putea să organizeze o loterie, prin Hotărâre de Guvern sau, din profitul Loteriei naţionale, ar putea direcţiona o parte către această construcţie. Astfel de simboluri se fac în anii cu greutăţi".

Citeşte mai multe despre fondurile necesare contruirii Catedralei Mântuirii Neamului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici