Lucrări finalizate pe DN 57, în zona „Chipul lui Decebal”

  • DRDP Craiova anunţă, sâmbătă dimineaţă, finalizarea lucrărilor pe DN 57, în zona „Chipul lui Decebal”.
  • Pentru consolidarea corpului drumului au fost foraţi, armaţi şi betonaţi 50 de piloţi cu un diametru de peste un metru.
126 afișări
Imaginea articolului Lucrări finalizate pe DN 57, în zona „Chipul lui Decebal”

Pentru consolidarea corpului drumului au fost foraţi, armaţi şi betonaţi 50 de piloţi cu un diametru de 1080 mm, a fost refăcută infrastructura cât şi suprastructura drumului, au fost montaţi parapeţi metalice şi urmează aplicarea marcajului, atât pe partea carosabilă cât şi în zona parcării, potrivit DRDP Craiova.

Pe partea dreaptă a fost executat un zid de sprijin, pe o lungime de 65 de metri, pentru stoparea alunecări versantului pe partea carosabilă. Banda de circulaţie provizorie, pe care s-a circulat pe perioada lucrărilor, se va transforma în locuri de parcare.

DRDPCraiova a aplicat constructorului penalităţi de întârziere a lucrărilor în valoare de peste 122.000 lei.

Pe DN 57 DRDP Craiova a pregătit documentaţia şi va lansa un licitaţie publică încă două astfel de lucrări de consolidare, pe raza localităţii Eşelniţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici