"Luna cadourilor" se mută în noiembrie! De ce nu profiţi de promoţiile de acum ca să stai liniştit de Crăciun?!

Promoţiile din noiembrie sunt foarte tentate şi ai putea să faci cumpărăturile pentru cadourile de Crăciun încă de pe acum ca să scapi de o grijă! Depinde foarte mult la ce cadouri te gândeşti să alegi pentru cei dragi, dar sunt mega-oferte la haine, încălţăminte, lenjerie, parfumuri, cosmetice şi aşa mai departe! Să le trecem în revistă!

27 afișări
Imaginea articolului "Luna cadourilor" se mută în noiembrie! De ce nu profiţi de promoţiile de acum ca să stai liniştit de Crăciun?!

"Luna cadourilor" se muta in noiembrie! De ce nu profiti de promotiile de acum ca sa stai linistit de Craciun?! (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

De exemplu, vor veni mai multe zile şi nopţi speciale în care poţi să faci cumpărături cu discounturi serioase.

Outletul din Militari, Fashion House, are pe 13 noiembrie Super Shopping Day în care reducerile sunt de până la 90% din preţul recomandat şi vei gasi acolo multe alte oferte speciale.

Outletul va fi deschis pentru cumpărături în această zi specială între orele 10:00 şi 24:00.

Citeste mai multe despre promotiile lunii noiembrie pe ww.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici