MAE: Restricţie de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Ungariei

Camioanele a căror masă totală depăşeşte 7,5 tone au restricţie de circulaţie pe teritoriul Ungariei, marţi, până la ora 22.00, informează MAE.

427 afișări
Imaginea articolului MAE: Restricţie de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Ungariei

MAE: Restricţie de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Ungariei (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafafx Foto)

Ministerul a transmis, în acest sens, o atenţionare de călătorie.

"Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în Ungaria asupra faptului că în data de 20 august, Ziua Naţională a Ungariei, declarată zi nelucrătoare, camioanele care transportă marfă şi a căror masă totală depăşeşte 7,5t au restricţie de circulaţie pe teritoriul Ungariei, până la ora 22.00", se arată în comunicatul MAE.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici