MAE sfătuieşte evitarea călătoriilor efectuate în Libia

MAE anunţă modificarea nivelului de alertă de călătorie în Libia, ca urmare a deteriorării situaţiei de securitate, noua recomandare precizând că sunt de evitat călătoriile în această ţară.

287 afișări
Imaginea articolului MAE sfătuieşte evitarea călătoriilor efectuate în Libia

MAE sfătuieşte evitarea călătoriilor efectuate în Libia (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Urmare deteriorării situaţiei de securitate din Libia, Ministerul Afacerilor Externe anunţă modificarea nivelului de alertă de călătorie în această ţară. Noua recomandare prevede că există factori confirmaţi de risc şi atenţionează că sunt de evitat toate călătoriile în această ţară", se arată într-un comunicat transmis miercuri de MAE.

Sursa citată precizează că pentru informaţii suplimentare poate fi accesat site-ul MAE: http://www.mae.ro/travel-alerts/2897

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici