Mai multe destituiri au avut loc la compania de salubrizare a Sectorului 5

În urma vizitei Primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, de luni, la societatea Salubrizare Fapte 5 S.A., care a durat peste şapte ore, directorul general şi-a dat demisia.

2141 afișări
Imaginea articolului Mai multe destituiri au avut loc la compania de salubrizare a Sectorului 5

Sursa foto: Mediafaxfoto

De asemenea, au fost făcute destituiri în masă şi revocări din funcţie.

Directorul general adjunct a fugit la propriu după ce i-au fost adus la cunoştinţă ilegalităţile identificate, printre care faptul că nu au fost informări către Adunarea Generală a Acţionarilor, că nu există publicări în Monitorul Oficial a convocărilor şedinţelor AGA - partea a 4-a, că nu există niciun plan de management sau că contractele de mandat sunt nule, conform Ordonanţei de Urgenţă 109, arată un comunicat al primăriei.

Tot astăzi au fost destituiţi trei şoferi care figurau pe ştatul de plată la Salubrizare Fapte 5 S.A. şi care erau încadraţi şi la societatea Infrastructura DF5 S.A., deci erau angajaţi în două societăţi comerciale. La Salubrizare nu veneau la serviciu, motiv pentru care li s-a desfăcut contractul de muncă. Se vor face verificări şi la Infrastructură, pentru că, potrivit unor informaţii venite din rândul angajaţilor Primăriei, cei trei nu se prezentau nici la această societate.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, va propune, în cadrul primei şedinţe a Consiliului Local, acţionar majoritar al Salubrizare Fapte 5 S.A., interimatul pentru consiliul de administraţie şi directorul general, până la organizarea selecţiei membrilor în Consiliul de Administraţie în baza OUG 109/2011, procedură care este deja în curs de derulare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici