Mai multe localităţi din Suceava au rămas fără energie electrică din cauza vântului puternic

Un număr de 16 localităţi din judeţul Suceava nu sunt alimentate cu energie electrică, miercuri după amiaza, după ce din cauza vântului puternic au fost afectate 66 de puncte de transformare, fiind afectaţi peste 5.000 de consumatori.

206 afișări
Imaginea articolului Mai multe localităţi din Suceava au rămas fără energie electrică din cauza vântului puternic

Mai multe localităţi din Suceava au rămas fără energie electrică din cauza vântului puternic (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Arhiva Foto)

Prefectul de Suceava Constantin Harasim a declarat corespondentului MEDIAFAX că sunt afectaţi 5.333 de consumatori din 16 localităţi, fiind afectate linii electrice peste care au căzut arbori.

El a spus că în zona Broşteni este avariată o linie electrică pe o distanţă de circa doi kilometri după ce au căzut arbori doborâţi de vânt.

Prefectul a menţionat că se acţionează pentru repunerea în funcţiune a liniilor electrice avariate.

El a mai spus că judeţul Suceava este până la ora 21 sub cod galben de vânt puternic în zona de munte, cu intensificări care vor atinge şi depăşi la rafală 80 sau 90 de km/h.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici