Mai multe maşini casate la un centru Remat au fost distruse într-un incendiu extins de la vegetaţia uscată

Mai multe maşini casate la un centru de tip Remat, din comuna Frumuşeni, judeţul Arad, au ars, duminică seara, într-un incendiu care a izbucnit iniţial la vegetaţia uscată din zonă, apoi s-a extins, pompierii intervenind pentru stingere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

450 afișări
Imaginea articolului Mai multe maşini casate la un centru Remat au fost distruse într-un incendiu extins de la vegetaţia uscată

Mai multe maşini casate la un centru Remat au fost distruse într-un incendiu extins de la vegetaţia uscată

Conform primelor informaţii primite din partea purtătorului de cuvânt al ISU Arad, Călin Domşa, incendiul de vegetaţie uscată din comuna Frumuşeni, aflată la circa 15 kilometri de municipiul Arad, s-a extins la un centru de colectare a deşeurilor recilabile de tip Remat, iar flăcările au cuprins maşinile din curte, dar şi mase plastice.

„În incendiu au ars trei maşini, două motostivuitoare, izolaţia unui stâlp de electricitate anvelope, cabluri şi materiale plastice. La faţa locului intervine Detaşamentul Arad cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu nouă subofiţeri, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Frumuşeni, Zăbrani şi Fântânele", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa.

Pompierii intervin, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru stingerea flăcărilor, apoi vor deschide o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs acest incendiu.

În ultimele săptămâni, în judeţul Arad au avut loc foarte multe incendii de vegetaţie uscată şi deşeuri menajere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici