O femeie prinsă sub un autoturism răsturnat în râpă a fost salvată de pompieri după mai bine de 3 ore

Femeia care a rămas captivă sub un autoturism de teren care s-a răsturnat, duminică, într-o râpă, în judeţul Vâlcea, lângă barajul Balintiru din localitatea Voineasa, a fost salvată, după mai bine de 3 ore de pompieri şi transportată la spital, fiind în stare stabilă.

201 afișări
Imaginea articolului O femeie prinsă sub un autoturism răsturnat în râpă a fost salvată de pompieri după mai bine de 3 ore

O femeie prinsă sub un autoturism răsturnat în râpă a fost salvată de pompieri după mai bine de 3 ore

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia de 37 de ani este conştientă şi are răni la picioare.

Totodată, Popescu a mai spus că maşina sub care a fost prinsă femeia era răsturnată la aproape 20 de metri faţă de carosabil, lângă Barajul Balintiru, din Voineasa.

Intervenţia pompierilor a fost dificilă şi pentru că nu există semnal GSM în zona în care s-a răsturnat autoturismul şi, din acest motiv, apelul la 112 a fost făcut după mai bine de 30 de minute de la producerea accidentului, de un telefon fix.

În maşina care s-a răsturnat mai erau trei persoane, acestea reuşind să se salveze singure.


O femeie este prinsă, de aproape două ore, sub un autoturism de teren care s-a răsturnat, duminică, într-o râpă, în judeţul Vâlcea, lângă barajul Balintiru din localitatea Voineasa, pompierii făcând eforturi pentru extragerea victimei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în autoturism se aflau patru persoane, trei reuşind să iasă.

El a adăugat că este dificilă comunicarea cu forţele din teren deoarece nu există semnal GSM în zonă, din acest motiv apelul la 112 a fost făcut la distanţă de mai bine de 30 de minute de la producerea accidentului, de un telefon fix.

„Un autoturism căzut pe lângă barajul Balintru, în localitatea Vioneasa. Patru persoane se aflau în maşină, 3 s-au autoevacuat şi una este prinsă sub autovehicul. La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale ISU - o descarcerare , o ambulanţă şi o autospecială cu modul de descarcerare, şi două maşini ambulanţe SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Pe lângă pompieri şi medicii de pe ambulanţă, a fost solicitată şi intervenţia salvamontiştilor, în speranţa că femeia va fi scoasă cât mai repede de sub maşina răsturnată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici