Mai multe medici, asistente şi infirmiere de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara au colindat pacienţii

Câţiva medici, asistente şi infirmiere de la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara au vrut să ducă magia Crăciunului pacienţilor cu COVID-19 şi au mers să îi colinde în salon, vineri, de Crăciun.

1143 afișări
Imaginea articolului Mai multe medici, asistente şi infirmiere de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara au colindat pacienţii

Medici în colindat FOTO Captură Facebook/Spitalul Victor Babeş Timişoara

Cadrele medicale de la Spitalul „Victor Babeş” şi-au colindat pacienţii, bolnavi de COVID-19.

„Au încercat să le aducă bucurie şi alinare pacienţilor internaţi în zona roşie a spitalului nostru. Colegii noştri, medici, asistente medicale şi infirmiere i-au colindat pe cei care îşi petrec Sfânta Sărbătoare a Crăciunului pe un pat de spital. Tuturor le dorim multă sănătate şi să se întoarcă cât mai repede acasă alături de cei dragi”, spun, pe Facebook, reprezentanţii Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara.

În imagini se văd câteva cadre medicale care colindă într-un salon pentru pacienţii internaţi.

                                                                   

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici