Mai multe persoane au fost înşelate de indivizi care pretindeau că au har divin, în Prahova. Poliţiştii fac cercetări

Cel puţin 17 persoane din Prahova au căzut în capcana unor indivizi care pretindeau că au har divin şi pot rezolva orice fel de probleme sociale.

821 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane au fost înşelate de indivizi care pretindeau că au har divin, în Prahova. Poliţiştii fac cercetări

Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii Serviciului au făcut marţi două percheziţii domiciliare în Ploieşti la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune în formă continuată.

Patru persoane au fost duse la poliţie pentru audieri. Surse locale susţin că este vorba de două femei şi doi bărbaţi.

Din cercetări a rezultat că cei patru ar fi indus în eroare 17 persoane, „prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin şi pot rezolva orice fel de problemă socială”.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani şi obiecte folosite la activitatea infracţională.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 200.000 de lei.

La acţiunea de marţi au participat angajaţi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale Ploieşti, dar şi jandarmi.

Cercetările în acest caz sunt continuate, fiind dispuse comisii rogatorii pentru audierea altor 25 de persoane vătămate pe întreg teritoriul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici