Mai mulţi români vor fi evacuaţi din Libia la bordul unui feribot care a ajuns în portul Ras Lanuf

Mai mulţi români urmează să fie evacuaţi, împreună cu cetăţeni ruşi şi de alte naţionalităţi, la bordul feribotului St. Stephan care a ajuns duminică în portul Ras Lanuf, relatează Itar-Tass, în pagina electronică.

50 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi români vor fi evacuaţi din Libia la bordul unui feribot care a ajuns în portul Ras Lanuf

Mai mulţi români vor fi evacuaţi din Libia la bordul unui feribot care a ajuns în portul Ras Lanuf (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Feribotul a ajuns pe coasta libiană", a declarat Itar-Tass, care citează serviciul de relaţii cu publicul al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit ministerului, vor fi evacuaţi cetăţeni din Rusia, Ucraina, Kîrgîzstan, Turcia, Kazahstan, Serbia, Finlanda, Muntenegru, Austria, Polonia, Cehia, Columbia, Filipine, România, Italia, Croaţia, Irlanda, India, Malta, Marea Britanie, Spania şi Pakistan.

Feribotul, care are o capacitate de 1.000 de locuri, a plecat din portul italian Bari către portul libian Ras Lanuf vineri. Acesta urmează să ia la bord 842 de persoane, inclusiv 123 de ruşi, precizează RIA Novosti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici