Mamaia: Patru boxeri ucraineni s-au bătut cu bodyguarzii unui club de noapte

Patru boxeri ucrainieni, concurenţi la turneul de box "Centura de Aur" care se desfăşoară la Constanţa, s-au bătut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu bodyguarzii unui club de noapte din Mamaia.

3 afișări

Poliţiştii din staţiunea Mamaia care au intervenit pentru aplanarea conflictului dintre cei patru boxeri ucraineni şi bodyguarzi spun că bătaia a început vineri noaptea, în jurul orei 23.00, pe fondul consumului de alcool.

Cei patru boxeri ucraineni - Mihieienko V. (24 de ani), Senay I. (20 de ani), Khyvchuc (19 ani) şi Rudenko D. (19 ani) - au intrat în localul de noapte, unde au băut câteva pahare de alcool, după care s-au luat de doi agenţi de pază ai localului. În scurt timp aceştia au început se bată, conflictul fiind aplanat de poliţiştii din Mamaia.

Poliţia Mamaia a început o anchetă în acest caz pentru a stabili vinovaţii.

Turneul de box "Centura de Aur" se desfăşoară în perioada 4-8 septembrie, în Sala Sporturilor din Constanţa La a 36-a ediţie a "Centurii de Aur" participă 265 de sportivi, însoţiţi de 70 de oficiali. Sâmbătă sunt programate finalele competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici