Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare

  • Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat, joi, de către Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare.
  • Dani Mocanu este acuzat de incitare la ură şi discriminare pentru o piesă muzicală însoţită de un video ce a fost postat pe YouTube.
  • Decizia nu este definitivă.
3615 afișări
Imaginea articolului Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare

Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat joi, de către Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare pentru infracţiunea de incitare la ură şi discriminare din cauza piesei ”Curwa”.

Totodată, instanţa obligă YouTube să înlăture videoclipul melodiei, publicat pe platforma precum şi toate videoclipurile conexe.

Decizia nu este definitivă.

În rechizitoriu, procurorii au menţionat: „În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online Youtube un videoclip filmat şi montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg, la ură şi discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări şi a generat venituri de aproximativ 34.000 $, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”.

Manelistul mai are un un dosar penal pentru rele tratamente şi cruzime faţă de animale după ce la finalul anului trecut într-o piesă a sa a apărut şi un leu plin de răni şi subnutrit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici