Manelistul Florin Salam, reţinut pentru înşelăciune: a luat bani să cânte şi nu a mai prestat

Cântăreţul de manele Florin Salam a fost reţinut de poliţişti, joi, el fiind acuzat că a înşelat mai multe persoane cărora le-a încasat avans pentru a le cânta la nuntă, iar apoi acesta nu s-a mai prezentat.

1338 afișări
Imaginea articolului Manelistul Florin Salam, reţinut pentru înşelăciune: a luat bani să cânte şi nu a mai prestat

Manelistul Florin Salam, reţinut pentru înşelăciune: a luat bani să cânte şi nu a mai prestat

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie au pus în aplicare, joi dimineaţa, trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

Potrivit Poliţiei, la nivelul Secţiei 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi 21 februarie 2024.

Surse din cadrul anchetei susţin că este vorba despre cântăreţul de manele Florin Salam.

Astfel, în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, în sarcina bărbatului bănuit de comiterea faptelor s-a stabilit că în cursul zilei de 21 iulie 2020, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înţelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, manelistul nu şi-a respectat promisiunea şi nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.

De asemenea, în 28 ianuarie 2023, o altă persoană ar fi mers la locuinţa lui Florin Salam, iar în urma unei înţelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000 de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă în seara respectivă, cântăreţul nu s-ar fi prezentat şi nici nu a returnat banii persoanei vătămate.

În 14 mai 2023 s-ar fi întâmplat la fel: una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuinţa bănuitului, iar în urma unei înţelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei, pentru a presta servicii muzicale în data de 29 septembrie 2023, însă nici de această dată cântăreţul nu s-ar fi prezentat şi, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiţi.

Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi săvârşit faptele în complicitate cu alţi doi bărbaţi.

În vederea administrării materialului probator, joi dimineaţă au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, urmând ca persoanele vizate să fie conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de înşelăciune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici