Maramureş: Un mort şi doi răniţi, după ce un şofer băut a intrat cu maşina pe trotuar

Un tânăr de 29 de ani a murit, duminică seara, iar alte două persoane au fost rănite în Tăuţii de Sus, judeţul Maramureş, după ce au fost surprinşi pe trotuar de o maşină condusă de un şofer băut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

896 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Un mort şi doi răniţi, după ce un şofer băut a intrat cu maşina pe trotuar

Maramureş: Un mort şi doi răniţi, după ce un şofer băut a intrat cu maşina pe trotuar

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat, duminică seara, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

”Un accident de circulaţie s-a produs în Tăuţii de Sus. Verificările politiştilor au relevat că cei trei pietoni, care mergeau pe trotuar, au fost surprinşi şi accidentaţi de un autoturism condus cu viteză excesivă de către un tânăr de 31 de ani din Baia Sprie. Acesta s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers, Baia Mare - Baia Sprie, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit carosabilul prin partea stângă şi a ajuns pe trotuar, accidentându-i pe cei trei pietoni. Autoturismul s-a oprit apoi în peretele unei case. În urma impactului, un tânăr de 29 de ani a decedat iar altul de 20 de ani şi o femeie de 30 de ani, răniţi, au fost transportati la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat ca avea o concentraţie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, au spus sursele citate.

Poliţiştii maramureşeni au recoltat şoferului şi probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici