Maratonul vaccinării la Romexpo. Evenimentul va ţine trei zile

  • Evenimentul „maratonul vaccinării” va avea loc la Romexpo, în Bucureşti, în perioada 22 octombrie-25 octombrie.
  • Imunizarea se va face fără programare, cu orice doză a vaccinurilor Pfizer-BioNTech, Moderna şi Johnson&Johnson.
2746 afișări
Imaginea articolului Maratonul vaccinării la Romexpo. Evenimentul va ţine trei zile

Maratonul vaccinării la Romexpo. Evenimentul va ţine trei zile

Maratonul vaccinării la Romexpo este organizat de Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncţional Caraiman, sub sloganul „Ne vaccinăm şi ne salvăm!”.

Campania va începe vineri, la ora 08.00, şi se va încheia luni, tot la ora 08.00.

Centrul de vaccinare va fi deschis chiar şi pe parcursul nopţii. În interiorul vor fi amenajate opt fluxuri de vaccinare, iar cei care se vor imuniza vor primi tichete de masă.

„Persoanele vaccinate la Romexpo primesc tichete de masă în valoare de 100 de lei, cinci tichete de câte 20 de lei, fiecare. De acestea pot beneficia doar persoanele care au finalizat schema completă de vaccinare. Tichetele de masă se distribuie nominal, la Centrul de vaccinare Romexpo, pe baza actului de identitate şi a dovezii privind vaccinarea în cadrul centrului”, a anunţat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucureşti.

Organizatorii anunţă că vaccinarea se va face fără programare, doar cu buletinul, şi vor fi folosite vaccinurile Johnson&Johnson, Pfizer-BioNTech şi Moderna. La centrul de la Romexpo pot fi făcute toate schemele de vaccinare, prima doză, doza rapel sau a treia doză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici