Marcel Vela, prima reacţie după demisia şefului Poliţiei Române: Este decizia corectă

  • Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a spus că demisia lui Liviu Vasilescu din funcţia de şef al Poliţiei Române este corectă.
  • Vela a anuntat că inspectorul general adjunct Eduard Miriţescu va conduce Poliţia Română, până la o noua numire.
1098 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela, prima reacţie după demisia şefului Poliţiei Române: Este decizia corectă

Mediafax

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a spus că demisia lui Liviu Vasilescu din funcţia de şef al Poliţiei Române este corectă pentru a nu afecta imaginea şi credibilitatea instituţiei.
 
"Este decizia corectă pe care am convenit-o astfel încât imaginea şi credibilitatea Poliţiei Române să nu fie afectate sau puse sub semnul întrebării. În urma discuţiei pe care am avut-o cu domnia sa, a achiesat să se retragă din funcţia de inspector general, precizând faptul că rămâne şi continuă munca de poliţie ca să îşi îndeplinească atribuţiile de ofiţer, lucru pe care l-am acceptat toată conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Poliţia Română are nevoie să se concentreze acum exclusiv asupra problemelor pe care le are în atribuţii, adică aplicarea cu fermitate a legii", a declarat Marcel Vela, marţi seara, la postul B1 Tv.
 
Vela a anuntat că inspectorul general adjunct Eduard Miriţescu va conduce Poliţia Română, până la o noua numire.
 
Liviu Vasilescu a anunţat marţi că se retrage din funcţia de inspector general al Poliţiei Române, în contextul scandalului provocat de intalnirea lui Vasilescu cu interlopii din clanul Duduianu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici