Marian Sârbu, avizat de comisiile parlamentare pentru preşedinţia CSSPP

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a fost avizat, luni, de comisiile parlamentare de specialitate pentru funcţia de preşedinte al Comisiei de Supraveghere al Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

373 afișări
Imaginea articolului Marian Sârbu, avizat de comisiile parlamentare pentru preşedinţia CSSPP

Marian Sârbu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

De asemenea, comisiile parlamentare l-au validat pe Ion Giurescu, propus de PSD, pentru postul de vicepreşedinte al CSSPP.

Audierile în comisiile de buget şi economice ale Senatului şi Camerei Deputaţilor s-au desfăşurat cu uşile închise, la final nefiind făcute declaraţii oficiale.

Mai mulţi membri ai comisiilor au confirmat validarea celor doi, precizând că propunerea lui Marian Sârbu pentru funcţia de preşedinte al CSSPP a fost aprobată cu uninimitate.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit că luni după-amiază vor avea loc audierile candidaţilor pentru posturile de conducere în şapte instituţii, care urmează să fie validaţi în şedinţa plenului reunit de marţi, de la ora 15.00.

Copreşedintele USL Crin Antonescu a anunţat, luni, că doar PSD îşi va desemna candidaţi pentru instituţiile aflate în subordinea Parlamentului, în timp ce PNL şi PC nu vor face propuneri în acest sens.

Parlamentarii celor trei formaţiuni nu participă la audierile în comisii şi nici la votul în plen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici