Marian Ţurlea, înlocuitorul lui Udrişte

Primarul general Sorin Oprescu l-a numit, joi, pe Marian Ţurlea în funcţia de director interimar la Direcţia Generală Infrastructură şi Servicii Publice, în locul lui Gheorghe Udrişte care a demisionat în urmă cu o zi.

269 afișări
Imaginea articolului Marian Ţurlea, înlocuitorul lui Udrişte

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu (Imagine: Mediafax Foto)

Marian Ţurlea, care ocupa funcţia de director general adjunct la Direcţia Generală Infrastructură şi Servicii Publice, va conduce această structură până la ocuparea prin concurs a postului.

Edilul şef al Capitalei a semnat decizia de eliberare din funcţia a lui Gheorghe Udrişte. Fostul director al Direcţiei Infrastructură se afla în procedură de cercetare prin Comisia de disciplină pentru funcţionarii publici.

"La cererea fostului director (al Direcţiei Infrastructură şi Servicii Publice, Gheorghe Udrişte - n.r.), edilul şef a aprobat încetarea activităţii cu data de 9 iulie, data înregistrării demisiei", informează Primăria Capitalei.

Procedura de evaluare a activităţii Direcţiei Generale Infrastructură şi Servicii Publice va continua, precizează sursa citată.

Demisia lui Udrişte vine la doar o zi după ce directorul Administraţiei Străzilor Claudiu Bălan a fost demis de primarul general al Capitalei.

Activitatea directorului Administraţiei Străzilor a fost analizată de către o Comisie de disciplină, care a recomandat eliberarea acestuia din funcţie în urma unei cercetări disciplinare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici