Marius Budăi: Persoanele cu dizabilităţi vor putea depune online cererile şi dosarele

Persoanele cu dizabilităţi din România vor putea depune în format electronic cererile şi dosarele, afirmă ministrul Muncii, Marius Budăi, care anunţă dezvoltarea unei platforme naţională care va conţine toate datele acestora.

358 afișări
Imaginea articolului Marius Budăi: Persoanele cu dizabilităţi vor putea depune online cererile şi dosarele

Marius Budăi: Persoanele cu dizabilităţi vor putea depune online cererile şi dosarele

„Sub deviza: <Culoare digitale către sufletul persoanelor cu dizabilităţi>, implememtăm, astăzi, un proiect extrem de important pentru relaţia dintre instituţiile statului şi persoanele cu dizabilităţi”, afirmă Marius Budăi.

Ministrul Muncii anunţă că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi (ANPDPD) în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) şi Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS), implementează proiectul „Sistem Naţional de Management privind Dizabilitatea (SNMD)”, în cadrul căruia va fi dezvoltată o platformă naţională care va centraliza toate datele privind persoanele cu dizabilităţi din România şi va permite depunerea în format electronic a cererilor şi dosarelor precum şi evaluarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici