Maşina Jandarmeriei, căzută într-un şanţ. Poliţia a amendat constructorul: lucrarea era nesemnalizată

  • Maşina Jandarmeriei a căzut într-un şanţ deoarece lucrarea nu era nesemnalizată corespunzător.
  • Poliţiştii au deschis dosar penal şi au dezvăluit faptul că firma de construcţii fusese amendată încă de săptămâna trecută pentru neregulile de pe şantier.
207 afișări
Imaginea articolului Maşina Jandarmeriei, căzută într-un şanţ. Poliţia a amendat constructorul: lucrarea era nesemnalizată

Sursa: Facebook

Accidentul a avut loc luni pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti. Maşina Jandarmeriei a căzut într-un şanţ, iar persoanele din interior nu au fost rănite.

„În jurul orei 10.00, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe Şoseaua Fundeni. Din primele date, conducătorul unei autospeciale aparţinând unei unităţi a Jandarmeriei ar fi pătruns pe o zonă în care se efectuează lucrări în partea carosabilă. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducatorul autospecialei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0”, a explicat reprezentantul Brigăzii Rutiere.

S-a constatat că au existat probleme în semnalizarea lucrării, a adăugat reprezentantul Brigăzii Rutiere care a explicat că orice lucrare se semnalizează cu cel puţin 10 metri inainte având montate indicatoarele rutiere temporare - ocolire, drum în lucru, limitare de viteză 30 km/oră şi balize.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public, a anunţat Poliţia.

În urmă cu o săptămână, Brigada Rutieră a aplicat o altă sancţiune contravenţională constructorului tot pentru nesemnalizarea corespunzătore a lucrării. Sancţiunea în valoare de 3.045 de lei a fost aplicată pe 23 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici