Maşină lovită de tren în Câmpulung Moldovenesc. Şoferul grav rănit, transportat la spital

O maşină a fost lovită de tren, vineri, în Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava. Şoferul, care a rămas încarcerat, a fost scos de pompieri din maşină şi transportat la spital în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

477 afișări
Imaginea articolului Maşină lovită de tren în Câmpulung Moldovenesc. Şoferul grav rănit, transportat la spital

Maşină lovită de tren în Câmpulung Moldovenesc. Şoferul grav rănit, transportat la spital

Accidentul a avut loc vineri la pasajul Valea Caselor din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava. O maşină a fost surprinsă pe şine de trenul Iaşi-Timişoara.

Şoferul în vârstă de 40 de ani a rămas încarcerat şi a fost scos din maşină de pompieri. El a fost transportat în stare gravă la Compartimentul de Primiri Urgenţe Câmpulung Moldovenesc.

Maşina a fost trasă de pe calea ferată, iar trenul şi-a reluat drumul cu o întârziere de aproximativ o oră.

Taguri:
tren,
şofer,
rănit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici