Maşinile parcate ilegal în centrul Istoric, ridicate pentru "Zilele Bucureştiului"

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat vineri că pentru buna defăşurare a evenimentului "Zilele Bucureştiului", maşinile parcate în zonele restricţionate din centrul Capitalei, vor fi ridicate şi depozitate într-o parcare păzită de Poliţia Comunitară.

19 afișări
Imaginea articolului Maşinile parcate ilegal în centrul Istoric, ridicate pentru "Zilele Bucureştiului"

Maşinile parcate ilegal în centrul Istoric, ridicate pentru "Zilele Bucureştiului" (Imagine: Mediafax Foto)

Totodată, municipalitatea face apel la cetăţenii riverani Centrului Istoric al Capitalei, Pieţei Constituţiei şi Bulevardului Unirii pentru ca aceştia să sprijine evenimentul "Zilele Bucureştiului" şi să elibereze această zonă, în caz contrar urmând ca maşinile care sunt parcate ilegal să fie ridicate începând de vineri şi depozitate într-o parcare păzită de Poliţia Comunitară.

Festivalul "Zilele Bucureştiului" este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB - Centrul de Proiecte Culturale, sâmbătă şi duminică, în zona centrală a Bucureştiului, pentru a marca cea de-a 549-a aniversare a acestui oraş. Evenimentul se va desfăşura în Centrul Istoric, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii (aleea cu fântâni), Piaţa Constituţiei, parcurile Izvor, Cişmigiu, Carol, Herăstrău, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul Şuţu, Piaţa Universităţii, precum şi străzile adiacente acestor zone.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici