Măştile pentru elevi şi profesori au ajuns în şcolile din Bucureşti. Peste 12.000 de copii se întorc de mâine în bănci

  • Şcolile din Capitală au primit măşti pentru activităţile de pregătire ale elevilor
  • Directoare şcoală: Am primit un număr mare de măşti, aproximativ 1000
  • Peste 12.000 de elevi se întorc de mâine în bănci
661 afișări
Imaginea articolului Măştile pentru elevi şi profesori au ajuns în şcolile din Bucureşti. Peste 12.000 de copii se întorc de mâine în bănci

Măştile pentru elevi şi profesori au ajuns în şcolile din Bucureşti. Peste 12.000 de copii se întorc de mâine în bănci

Nicoleta Fediuc, directoare la o şcoală gimnazială din Capitală, îţi spune că măştile de protecţie pentru elevii care vor participa la orele de pregătire pentru Evaluarea Naţională au ajuns în unitatea şcolară pe care o conduce. De mâine, cei de clasele a VIII-a se pot pregăti cu profesorul la clasă pentru examenele finale. Şi îţi mai spun că, în total, peste 12.000 de elevi de la şcolile şi liceele din Bucureşti revin în bănci, în perioada 2-12 iunie.

Nicoleta Fediuc, director şcoală gimnazială sector 1: Mâine vom începe pregătirea cu elevii claselor a VIII-a. La şcoala noastră este o singura clasă a VIII-a, un efectiv de 30 de elevi, 26 şi-au anunţat prezenţa la pregătire. Materialele pentru a începe această pregătire ne-au fost trimise atât de către primăria sectorului 1, şi anume, măşti de protecţie, dezinfecanţi, geluri antibacteriene, cât şi de ministerul învăţămânului, un număr destul de mare de măşti, 600 de bucăţi, iar primăria ne-a trimis un număr de 400.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici