Măsuri de prevenţie în Buzău. Gravidele şi bolnavii dependenţi de oxigen şi dializă, la spital cât e cod roşu de viscol

Femeile însărcinate, bolnavii dependenţi de oxigen şi cei care fac dializă au fost duşi la Spitalul Judeţean Buzău, miercuri seara, ca măsură de prevenţie, pe perioada în care judeţul este sub cod roşu de vânt şi viscol.

531 afișări
Imaginea articolului Măsuri de prevenţie în Buzău. Gravidele şi bolnavii dependenţi de oxigen şi dializă, la spital cât e cod roşu de viscol

Măsuri de prevenţie în Buzău. Gravidele, bolnavii dependenţi de oxigen şi dializă, la spital cât e cod roşu de viscol

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, până miercuri seara au ajuns la unitatea medicală un număr de 11 pacienţi cu grad de risc, ce necesita monitorizare.

Este vorba de două femei gravide cu sarcina la termen, duse la Maternitaeta Buzău, iar la UPU au fost duşi şase pacienţi dependenţi de oxigen, care au fsot, apoi internati în Secţia Medicală.

Alţi trei pacienţi, care necesita dializă, au rămas internaţi în Secţia Chirurgie.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău este pregătit să primească pacienţii cu risc, respectiv gravide, pacienţi dependenţi de oxigen şi cei care necesită dializă pentru cazare şi monitorizare în perioada codului roşu emis de ANM“, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău.

Şi la Tulcea, un număr de 33 de persoane ce necesită dializă în cursul zilei de joi au sosit, miercuri seara, la Spitalul din Tulcea. Restul de 18 persoane sunt din oraş şi nu au fost duse la unitatea medicală încă.
 
ISU Tulcea anunţă că 84 de gravide au refuzat transportul, 50 se află deja la unităţi sanitare. Alte 6 gravide înregistrate în judeţ fie au născut, fie sunt plecate din judeţ.
 
Judeţele Buzău şi Tulcea se află sub cod roşu de viscol şi vânt până joi dimineaţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici