Măsuri diferite şi etichete mai complicate la haine- VIDEO

România s-ar putea alinia cerinţelor internaţionale şi ar putea adopta, în curând, un standard european al mărimilor, informează Stirileprotv.ro

52 afișări
Imaginea articolului Măsuri diferite şi etichete mai complicate la haine- VIDEO

Măsuri diferite şi etichete mai complicate la haine- (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La noi mărimile hainelor nu au mai fost calculate de 32 de ani. Luna aceasta, însă, o anchetă antropometrică a stabilit care sunt noile noastre dimensiuni.

4000 de români au fost măsuraţi cu ajutorul unei cabine care scanează tridimensional. Corpul este luminat de această rază laser, iar în 12 secunde sunt preluate mai mult de 120 de dimensiuni.

Concluzie: suntem mai înalţi cu şase centrimetri şi ceva mai solizi. Toate aceste rezultate au fost trimise către fabricile de textile din România care au timp până la sfârşitul anului să-şi modifice tiparele cele vechi.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte mai multe pe Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici