Măsuri speciale anunţate de CFR Călători, după instituirea carantinei în Suceava

  • CFR Călători va emite tichete de călătorie pentru Municipiul Suceava şi zona limitrofă numai pentru persoanele la care face referire articolul 3 din Ordonanţa Militară, respectiv celor care lucrează în acea zonă
  • Eliberarea legitimaţiilor de călătorie se face în baza adeverinţei de la angajator
  • Municipiul Suceava şi comunele Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei intră în carantină totală, potrivit ordonanţei militare numărul 6
2398 afișări
Imaginea articolului Măsuri speciale anunţate de CFR Călători, după instituirea carantinei în Suceava

„Având în vedere prevederile Ordonanţei Militare nr.6 din data de 30.03.2020, CFR Călători va emite tichete de călătorie pentru municipiul Suceava şi zona limitrofă numai pentru persoanele la care face referire articolul 3 din Ordonanţa Militară: Art.3 - În zona carantinată prevăzută la art.1 este permisă intrarea, respectiv ieşirea pentru: b) persoanele care nu locuiesc în zona carantinată dar care desfăşoară activităţi economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securităţii naţionale, sanitar, situaţiilor de urgenţă, administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicaţiilor şi transporturilor”, transmite CFR Călători, marţi dimineaţa.

Eliberarea legitimaţiilor de călătorie se face în baza adeverinţei de la angajator sau a legitimaţiei de serviciu.

„Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau: 0219521 – INFO CFR (trafic intern)”, adaugă sursa citată.

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile internaţionale suspendate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimaţiilor de călătorie.

„Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulaţie suspendată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunţarea la călătorie”, arată CFR Călători.

Municipiul Suceava şi comunele Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei intră în carantină totală, potrivit unei ordonanţe militare adoptate luni seară şi anunţate de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici