Maternitatea din Timişoara, în carantină! Cadrele medicale au rămas la spital - surse

  • Maternitatea din Timişoara a intrat în carantină, după ce cinci asistente au fost depistate cu coronavirus
  • Cadrele medicale au rămas în spital
4316 afișări
Imaginea articolului Maternitatea din Timişoara, în carantină! Cadrele medicale au rămas la spital  - surse

Maternitatea din Timişoara, în carantină! Cadrele medicale au rămas la spital - surse

Maternitatea Odobescu din Timişoara a intrat în carantină după ce cinci asistente au fost confirmate cu noul coronavirus. Cadrele medicale au rămas alături de femeile şi bebeluşii internaţi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX, marţi seara, că Maternitatea Odobescu a intrat în carantină.

Cadrele medicale aflate în spital nu mai pleacă acasă şi au rămas să aibă grijă de femeile şi bebeluşii internaţi.

Prefectura Timiş a desemnat un spital privat unde vor fi trimise cazurile non-COVID, care, până acum, ar fi ajuns la Maternitatea Odobescu.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, iniţial, pentru MEDIAFAX, că cinci asistente de la Maternitatea Odobescu au fost testate pozitiv pentru coronavirus şi alte 80 urmează a fi testate, iar în urma rezultatelor se va lua o decizie în ceea ce priveşte activitatea unităţii sanitare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici