McDonald's, lovită de o defecţiune de sistem: restaurante închise în toată lumea

Compania vorbeşte despre faptul că probleme tehnologice i-au perturbat funcţionarea.

939 afișări
Imaginea articolului McDonald's, lovită de o defecţiune de sistem: restaurante închise în toată lumea

McDonald's, lovită de o defecţiune de sistem: restaurante închise în toată lumea

Din cauza unei defecţiuni a sistemului, McDonald's şi-a închis restaurantele din întreaga lume. Defecţiuni ale sistemului de la McDonald's au fost raportate astăzi în întreaga lume, unele restaurante fiind închide ore în şir şi provocând plângeri din partea clienţilor pe reţelele sociale.

Lanţul de fast-food a vorbit despre o „perturbare tehnologică”, situaţie neplăcută care era în curs de rezolvare. McDonald's Corp., cu sediul în Chicago, a comunicat că problemele nu sunt legate de o problemă de securitate cibernetică.

„Suntem conştienţi de o întrerupere tehnologică care afectează restaurantele noastre. Problema este acum rezolvată”, se scrie într-un comunicat. „Mulţumim clienţilor pentru răbdare şi ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-ar fi putut cauza”, mai spune compania.

McDonald's din Japonia a scris pe platforma X că „operaţiunile sunt oprite temporar la multe dintre magazinele noastre din toată ţara”, numind-o „o defecţiune a sistemului”. Site-ul web Downdetector a raportat, de asemenea, o creştere a problemelor cu aplicaţia McDonald's în ultimele ore.

„Toate restaurantele McDonald’s sunt conectate la o reţea globală şi aceasta este problema”, a declarat Patrik Hjelte, proprietarul mai multor restaurante McDonald’s din centrul Suediei, vorbind pentru ziarul local „Nya Wermlands Tidning”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici