MECT ar putea primi în 2008 bani pentru tichetele cadou

Ministerul Educaţiei ar putea primi, în 2008, pentru prima dată, bani pentru tichetele cadou, suma alocată în acest sens prin proiectul de buget fiind de peste 13 milioane de lei, aceste beneficii urmând să fie acordate pentru aproape 11.000 de angajaţi din minister şi instituţiile subordonate.

1 afișare
Imaginea articolului MECT ar putea primi în 2008 bani pentru tichetele cadou

MECT ar putea primi în 2008 bani pentru tichetele cadou

Mihaelei Suciu, consilier personal al ministrului Educaţiei, a declarat, marţi, că anul viitor ar urma să beneficieze de tichetele cadou 10.875 de angajaţi de la Ministerul Educaţiei, inspectoratele şcolare, palatele copiilor, cluburi sportive de elevi, casele corpului didactic, Biblioteca Centrală Universitară.

Tichetele cadou vor fi acordate de patru ori pe an - de Paşti, Crăciun, de aniversări şi onomastici, valoarea unui tichet fiind de 300 de lei, a precizat Mihaela Suciu. Suma prevăzută pentru tichetele cadou destinate angajaţilor Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT) şi instituţiilor subordonate ale acestuia este de 13.050.000 lei.

În plus, MECT ar urma să primească de la bugetul de stat bani pentru tichete de creşă, care vor fi acordate angajaţilor care au copii, valoarea unui bon fiind de 300 de lei.

De asemenea, 3,6 milioane de lei vor fi alocate pentru tichete cadou pentru protocol, reclamă pentru studiul pieţei şi marketing, destinate unităţilor de învăţământ. Aceşti bani vor fi repartizaţi pentru 230 de unităţi de învăţământ, fiecare şcoală primind 1.500 de lei pe lună.

Acordarea tichetelor cadou şi a tichetelor de creşă este prevăzută în Legea 193 din 17 mai 2006. Ministerul Muncii a elaborat şi normele metodologice pentru acordarea tichetelor cadou şi a tichetelor de creşă, acestea fiind prevăzute în HG 1317 din 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici