Medic în prima linie în lupta cu COVID-19, cu poza lipită pe piept: Pacienţii simt ca eşti mai aproape de ei. Ii vezi zâmbitori, fericiţi

  • Tudor Pârvănescu are 30 de ani şi este medic specialist cardiolog
  • Acesta face gărzi pe secţie suport COVID-19 în Spitalul Municipal din Timişoara
  • Tânarul medic are o poză cu chipul său lipită peste echipamentul de protecţie
3022 afișări
Imaginea articolului Medic în prima linie în lupta cu COVID-19, cu poza lipită pe piept: Pacienţii simt ca eşti mai aproape de ei. Ii vezi zâmbitori, fericiţi

Medic în prima linie în lupta cu COVID-19, cu poza lipită pe piept: Pacienţii simt ca eşti mai aproape de ei. Ii vezi zâmbitori, fericiţi

Tudor Pârvănescu este medic specialist cardiolog şi în aceste zile este în prima linie în lupta cu COVID-19. Face gărzi la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara în secţia de dermatologie, care este secţie de suport COVID.

E o muncă grea, pe care o face cu plăcere şi dedicaţie. Zilele acestea, pe Tudor îl vei vedea echipat din cap până în picioare în echipament de protecţie şi cu o poză lipită pe piept.

„Am văzut undeva în Italia. Ideea principală este că oamenii tind mai mult să se ascundă decât să ajute, în situaţii tensionate. Aşa că am vrut să sugerez ideea că nu mă ascund în spatele combinezonului sau măştii de protecţie”, a declarat medicul, pentru MEDIAFAX.

Tudor povesteşte că ideea lui a adus multă alinare în rândul pacienţilor care se simt mai bine dacă văd cine are grijă de ei.

„În momentul când intri în salon cu poza pe piept, pacienţii simt ca eşti mai aproape de ei. Ii vezi zâmbitori, fericiţi, optimişti. Chiar încep sa te întrebe de viaţa persoanală. Cine eşti? De unde vii? Eşti căsătorit?”, a declarat Tudor pentru MEDIAFAX.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici