Video Medici în drum spre un pacient, blocaţi de apele umflate ale unui pârâu, în Argeş

O echipă a ambulanţei a fost blocată de apele umflate ale unui pârâu, în judeţul Argeş. Medicii mergeau să preia un pacient cu dureri la coloană.

217 afișări

„Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş intervin în sprijinul unui echipaj SAJ care nu poate trece cu ambulanţa un pârâu din Albeşti de Argeş”, a transmis ISU Argeş.

Medicii mergeau să preia un pacient în vârstă de 36 de ani care prezenta dureri la coloana lombară.

În imagini se vede cum camionul se opreşte în faţa apelor umflate, după care prinde curaj şi reuşeşte să treacă apa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici