Medicii din Bacău, despre starea criminalului din Oneşti: „Azi aflăm dacă poate fi intervievat”

  • Managerul spitalului din Bacău a vorbit despre starea criminalului din Oneşti şi a anunţat că vineri medicii stabilesc dacă pacientul poate fi intervievat.
  • El este intubat, iar starea generală de sănătate este mediocră, a mai spus directorul unităţii medicale.
245 afișări
Imaginea articolului Medicii din Bacău, despre starea criminalului din Oneşti: „Azi aflăm dacă poate fi intervievat”

Medicii din Bacău, despre starea criminalului din Oneşti: „Azi aflăm dacă poate fi intervievat”

Conform ultimelor informaţii, pacientul este în continuare intubat. Vineri, medicii stabilesc dacă bărbatul poate fi intervievat, a anunţat managerul spitalului din Bacău.

„Ultima actualizare o am din această dimineaţă, de la medicul de gardă, care îmi spunea că este în aceeaşi stare, intubat, urmând ca în jurul prânzului să ia decizia, împreună cu colegii, dacă îl detubează sau nu, urmând ca apoi el să-şi reia funcţiile naturale ale oganismului şi să vedem. După amiază vom avea această informaţie. În continuare starea lui este mediocră, probabil că va mai rămâne o perioadă la Terapie Intensivă”, a declarat Adrian Popa, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău.

Criminalul de la Oneşti, Gheorghe Moroşan, a fost transferat miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-a efectutat un computer tomograf la cap, torace şi abdomen, precum şi analize de sânge, pentru că starea de sănătate i s-a deteriorat.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns şi el la spital. El multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici