Medicul chirurg din Timişoara audiat după ce a fost prins în flagrant când primea mită, reţinut

Medicul chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara care a fost audiat de procurori după ce a fost prins în flagrant când primea 3.000 de lei, din suma de 6.000 de lei pe care ar fi cerut-o unui pacient pentru o operaţie, a fost reţinut pentru 24 de ore.

972 afișări
Imaginea articolului Medicul chirurg din Timişoara audiat după ce a fost prins în flagrant când primea mită, reţinut

Medicul chirurg din Timişoara audiat după ce a fost prins în flagrant când primea mită, reţinut

Potrivit procurorilor, medicul chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara care a fost audiat, marţi seară, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru luare de mită, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicul Caius Streian urmează să fie prezentat, miercuri, instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Anterior, surse judiciare declarau că medicul chirurg ar fi cerut unui pacient 6.000 de lei pentru o operaţie, iar marţi după-amiază el a fost prins în flagrant de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara când primea 3.000 de lei din sumă.

Procurorii l-au ridicat şi l-au dus la audieri la sediul Parchetului.

Conform surselor citate, medicul a fost denunţat de o persoană din familia pacientului căruia îi ceruse 6.000 de lei pentru a-l opera.

De asemenea, sursele citate spuneau că medicul prins în flagrant este şi cadru didactic la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici