Membrii Familiei Regale a României s-au vaccinat anti-Covid

  • Membrii Familiei Regale a României au anunţat că s-au vaccinat anti-Covid.
  • Imunizarea a avut loc luni la un spital din Cluj-Napoca.
658 afișări
Imaginea articolului Membrii Familiei Regale a României s-au vaccinat anti-Covid

Membrii Familiei Regale a României s-au vaccinat anti-Covid

Familia Regală a Romăniei a anunţat pe Facebook că Majestatea Sa Margareta s-a vaccinat anti-Covid. Totodată, a fost vaccinat Principele Radu, au precizat reprezentanţii familiei. Procedura a fost îndeplinită la un spital din Cluj-Napoca.

„Luni, 25 ianuarie 2021, Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu s-au vaccinat împotriva COVID-19. Majestatea Sa şi Alteţa Sa Regală au primit prima doză a vaccinului la spitalul Reţelei Private de Sănătate Regina Maria din municipiul Cluj-Napoca”, scrie pe pagina de Facebook a Casei Regale a României.

Membrii Familiei Regale se află în această perioadă la Castelul de la Săvârşin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici