Mesajele sinistre ale criminalului din Timiş către soţia sa: Sună acasă! Toţi sunt morţi, nimeni nu mişcă

Bărbatul de 29 de ani din Şag, judeţul Timiş, care şi-a ucis rudele, iar apoi s-a sinucis i-a dat un SMS soţiei sale în care o anunţa că a comis crimele şi a scris mai multe pagini, sub forma unei scrisori către anchetatori, în care îşi explica gestul.

3008 afișări
Imaginea articolului Mesajele sinistre ale criminalului din Timiş către soţia sa: Sună acasă! Toţi sunt morţi, nimeni nu mişcă

Mesajele sinistre ale criminalului din Timiş către soţia sa: Sună acasă! Toţi sunt morţi, nimeni nu mişcă (Imagine: Shutterstock)

Anchetatorii au descoperit în telefonul bărbatului de 29 de ani, Ion Ciucia, mai multe mesaje către soţia sa, ultimul datând chiar din noaptea în care şi-a ucis copilul de şapte ani şi socrii, iar apoi s-a sinucis.

În primul mesaj trimis, în 31 decembrie, de pe telefonul lui Ion Ciucia către contactul "Hany", despre care anchetatorii susţin că este soţia sa, Ana Maria Toth, bărbatul o atenţionează că se împlinesc 11 ani de când erau împreună şi o ameninţă că îi va părea rău că nu i-a răspuns la telefon.

"Buba o să-ţi dau să vb cu rafi că mi-am încărcat tel şi am minute. eu nu vreau să vb cu tine acum pt că nu mi-ai răspuns cu da s-au nu referitor la noi, dar să nu te culci că te sun pe la 02:00 numai că o să-ţi pară rău buba şi mie îmi pare deja că totul ia sfârşit în seara asta împlineam 11 ani pentru mine înseamnă mult seara aceasta dar şi tu cât m-ai trăieşti o să-ţi aduci aminte pt că m-ai făcut să-ţi arăt iubirea mea in răzbunare am să mă sacrific.te iubesc şi mi dor de roşcata m-ea te iubesc!!!", se arată în mesajul bărbatului. (n.r. - ortografia textului este conformă cu originalul)

În al doilea mesaj, trimis în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, bărbatul o anunţa pe soţie că "acasă toţi sunt morţi".

"Buba e grav răspunde că o ieşit cu crime şi o să m-ai iese credemă că stau şi plâng şi mă-ntreb de ce n-ai zis da că ne împăcăm şi scăpa multă lume dar n-ai spus, atât ai evitat până am înebunit, uite sună acasă toţi sunt morţi nimeni nu m-ai mişcă", a scris Ciucia (n.r. - ortografia textului este conformă cu originalul).

De asemenea, anchetatorii au găsit asupra bărbatului mai multe pagini ale unei scrisori-jurnal în care acesta le explica anchetatorilor de ce a recurs la acest gest, însă conţinutul lor nu a fost dat publicităţii.

Ion Ciucia a fost înmormântat, miercuri după-amiază, în cimitirul din Şag, la funeralii participând circa 300 de persoane şi fiind oficiată o slujbă specifică în cazurile de sinucidere.

Tot miercuri după-amiază, a ajuns la Timişoara cu un avion şi soţia bărbatului, Ana Maria Toth, care va participa, joi, la funeraliile copilului ei de şapte ani şi ale părinţilor adoptivi.

Bărbatul de 29 de ani şi-a ucis copilul de şapte ani şi socrii, apoi s-a spânzurat în faţa casei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici