TRAGEDIE ÎN TIMIŞ: Un bărbat şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a spânzurat în faţa casei

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din localitatea Şag, judeţul Timiş, şi-a ucis copilul de şapte ani şi socrii, apoi s-a spânzurat în faţa casei. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş Andreea Cinteză a declarat că un bărbat de 29 de ani din localitatea Şag a fost găsit, luni, de fratele său, spânzurat în faţa casei.

2832 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE ÎN TIMIŞ: Un bărbat şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a spânzurat în faţa casei

TRAGEDIE ÎN TIMIŞ: Un bărbat şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a spânzurat în faţa casei (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, în locuinţă au fost găsiţi morţi socrii şi copilul său,în vârstă de şapte ani, poliţiştii stabilind din primele cercetări că tânărul i-a ucis pe cei trei, iar apoi s-a sinucis, el ameninţând de mai multă vreme că va recurge la acest gest.

Bărbatul şi-a lovit socrii cu toporul, însă copilul nu avea urme de violenţă pe trup

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş Mădălina Mezdrea a declarat că din primele cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul de 29 de ani şi-a lovit socrii cu un topor.

Socrii bărbatului au fost găsiţi într-o cameră a locuinţei, întinşi pe pat, cu feţele acoperite de perne şi cu urme de violenţă, iar copilul într-o altă cameră.

Mezdrea a precizat că anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe trupul copilului de şapte ani şi încearcă să stabilească cum a murit acesta.

A lăsat un bilet în care recunoştea crimele

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş Mădălina Mezdrea a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul a lăsat un bilet pe care scria "Nu intraţi, am făcut crime, sunaţi la 112".

Ea a menţionat că socrii bărbatului aveau aproximativ 60 de ani.

Potrivit anchetatorilor, copilul de şapte ani avea autism.

Bărbatul ar fi recurs la acest gest deoarece soţia sa l-a ameninţat că va vinde casa

Anchetatorii afirmă că mama copilului este plecată în Italia, acesta fiind motivul pentru care bărbatul ar fi fost deprimat.

Primarul comunei Şag, Venus Oprea, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul ar fi recurs la acest gest deoarece soţia sa, care munceşte în Italia, l-a ameninţat că va vinde casa în care locuiau cu toţii.

Oprea a afirmat că atât el, cât şi rudele bărbatului care s-a sinucis sunt şocaţi, tânărul fiind un om "deosebit".

"Am rămas şocat, era un copil deosebit şi fratele lui, care l-a descoperit, este surprins, pentru că ieri (duminică - n.r.) a fost la masă şi au discutat, a pus lemne pe foc şi nu părea deprimat. El a fost în Italia mai multă vreme şi soţia lui mergea des în Italia, aşa şi-au făcut casa. Casa o trecuse pe numele soţiei şi ea l-a ameninţat că o va vinde după sărbători", a spus Oprea.

El a menţionat că băiatul de şapte ani avea "un handicap", însă nu a putut preciza despre ce boală este vorba.

Primarul din Şag a spus însă că a intervenit pentru ca minorul să fie primit la grădiniţa din localitate, iar educatoarele să îi acorde o mai mare atenţie.

De asemenea, Oprea a spus că soţia bărbatului a fost înfiată, cei doi bătrâni care au fost ucişi nefiind părinţii ei naturali.

Primarul a spus că din discuţiile cu fratele bărbatului a înţeles că acesta a lăsat un bilet, însă nu ştie exact ce conţine.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici