Mesajul ambasadorului SUA pentru români. Adrian Zuckerman ne transmite ceva şi din partea preşedintelui Trump. VIDEO

  • Adrian Zuckerman a transmis un mesaj de Paşti tuturor românilor
  • Ambasadorul SUA: Paştele simbolizează nu numai renaşterea dar şi venirea primăverii
  • Ambasadorul SUA: Din partea mea şi a preşedintelui Trump, vă urăm un Paşte fericit
1036 afișări
Imaginea articolului Mesajul ambasadorului SUA pentru români. Adrian Zuckerman ne transmite ceva şi din partea preşedintelui Trump. VIDEO

Mesajul ambasadorului SUA pentru români: Din partea mea şi a preşedintelui Trump, vă urăm un Paşte fericit

Ambasadorul SUA a transmis un mesaj pentru toţi românii cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Adrian Zuckerman are un mesaj şi din partea preşedintelui american, Donald Trump.

„Paştele este o sărbatoare foarte importantă pentru milioane de oameni din lume. Simbolizează nu numai renaşterea, dar si venirea primăverii. Din partea mea şi a preşedintelui Trump, vă urăm un Paşte fericit!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici