Mesajul lui Adrian Năstase după decizia de eliberare

Adrian Năstase a postat un mesaj pe blogul personal, luni, după decizia Tribunalului Bucureşti de eliberare a sa din închisoare.

3994 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Adrian Năstase după decizia de eliberare

Mesajul lui Adrian Năstase după decizia de eliberare

"Dragi prieteni,
Aţi aflat, cred, decizia Tribunalului Bucureşti în ceea ce priveşte eliberarea mea condiţionată. Mă bucur să mă reîntorc acasă, alături de familie şi de prietenii mei.

Pentru câteva zile, îmi voi folosi timpul doar pentru “a respira” libertatea din afară, şi pentru a mă gândi la proiecte viitoare. Pe curând!

PS. În această perioadă, nu voi da declaraţii sau interviuri pentru presă.", a postat Adrian Năstase pe blog.

Adrian Năstase va fi eliberat din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Bucureşti a respins, luni, recursul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Completul, format din preşedintele Ioana Cleopatra Şipoteanu şi din judecătoarele Carmen Constanţa Balaci şi Florentina Vasilăţeanu, a decis, cu opinie majoritară, respingerea recursului DNA în cazul sentinţei Judecătoriei Sectorului 4 şi punerea în libertate a lui Adrian Năstase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici