Mesajul ministrului de Externe de sărbători: Sunt convins că avem, ca naţiune, înţelepciunea de a fi uniţi

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, transmite un mesaj de sărbători românilor, exprimându-şi încrederea că naţiunea română are înţelepciunea de a fi unită în jurul unui proiect de interes naţional: o Românie demnă, puternică, un partener de încredere pentru aliaţi.

219 afișări
Imaginea articolului Mesajul ministrului de Externe de sărbători: Sunt convins că avem, ca naţiune, înţelepciunea de a fi uniţi

Mesajul ministrului de Externe de sărbători: Sunt convins că avem, ca naţiune, înţelepciunea de a fi uniţi (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

"Sărbătorile de iarnă îmi oferă prilejul să le urez tuturor românilor, deopotrivă celor care trăiesc în ţară, ca şi celor de peste hotare, sănătate, fericire, belşug
şi viaţă îndelungată! În ciuda greutăţilor prin care am trecut, am convingerea, privind cu încredere spre ziua de mâine, că împreună, putem depăşi dificultăţile crizei din ultima vreme. Sunt convins că avem, ca naţiune, înţelepciunea de a fi uniţi în jurul unui proiect de interes naţional: o Românie puternică, demnă, de care să fim mândri în lume şi care să fie pentru aliaţii noştri europeni şi euro-atlantici, un partener de încredere", se arată în mesajul lui Corlăţean, dat publicităţii duminică.

"Fie ca spiritul sărbătorilor ce se apropie să vă lumineze gândul şi să vă găsească încrezători în pragul Noului An! Crăciun Fericit şi La mulţi ani!", adaugă ministrul de Externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici