Video METEO #azi 1 noiembrie 2019: Temperaturile cresc uşor, dar continuă ploile. Cum va fi vremea în următoarele 3 zile

De azi, ploile se restrâng. Va mai ploua izolat în sud-vest, centru şi sud-est iar la munte mai sunt posibile precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi la altitudine.

1635 afișări

ROMÂNIA, VINERI

TEMPERATURI ÎN CREŞTERE UŞOARĂ

De azi, ploile se restrâng. Va mai ploua izolat în sud-vest, centru şi sud-est iar la munte mai sunt posibile precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi la altitudine. Maximele termice vor creşte uşor, până la 13 grade Celsius.

ROMÂNIA, VINERI NOAPTEA

CEAŢĂ, TEMPERATURI NEGATIVE ÎN TRANSILVANIA

În această noapte cerul va fi variabil iar ploile vor fi izolate. În Transilvania, temperaturile vor fi preponderent negative, cu minime de până la -8 grade Celsius. În restul ţării, acestea vor fi cuprinse între 0 şi 6 grade. Dimineaţa sunt condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

VREME MAI CALDĂ ÎN WEEK-END

În Capitală vremea va fi rece şi azi, cu ploi în prima parte a zilei. Maxima termică va fi de 10 grade iar minima de 1 grad Celsius. Mâine, vremea se încălzeşte şi devine normală pentru începutul lunii noiembrie. Maxima va fi de 14 grade Celsius iar minima va fi de 5. Duminică va fi şi mai cald, până la 18 grade, iar cerul va fi mai mult senin. Dimineaţa şi seara vor fi condiţii de ceaţă.

MUNTE

CER VARIABIL, VÂNT CU INTENSIFICĂRI LA ALTITUDINE

La munte azi cerul va fi variabil şi mai sunt posibile precipitaţii mixte la altitudine unde şi vântul va avea intensificări. Temperaturile diurne vor ajunge la 10 grade, iar cele nocturne vor fi cuprinse între -3 şi 2 grade Celsius.

ŢARĂ, URMĂTOARELE 3 ZILE

URMEAZĂ UN WEEK-END CU VREME CALDĂ

În week-end vremea devine mai caldă, cu maxime de până la care vor ajunge duminică la 21 de grade Celsius. Mâine mai sunt prognozate ploi în vest, nord şi centru iar duminică în vest, nord-vest şi centru. Vântul va avea intensificări la munte, în vest, nord-vest şi est. Dimineaţa şi noaptea, mai ales în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici