Metrorex a anunţat programul trenurilor de metrou în perioada minivacanţei

Metrorex anunţă programul trenurilor de metrou în perioada minivacanţei, mai exact din 30 noiembrie până pe 4 decembrie.

339 afișări
Imaginea articolului Metrorex a anunţat programul trenurilor de metrou în perioada minivacanţei

Metrorex a anunţat programul trenurilor de metrou în perioada minivacanţei

Metrorex informează că în perioada 30.11.2022 – 04.12.2022, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficelor aprobate pentru weekend şi sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naţionale, Metrorex va introduce trenuri suplimentare, după caz, pentru preluarea fluxurilor crescute de călători.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
metrorex,
program,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici