Microsoft face angajări în Bucureşti, Iaşi, Braşov şi Cluj. Vezi oferta de joburi şi condiţiile de încadrare

Anul 2011 pare a fi anul celor care au studii în domeniul electronicii şi care au experienţă în IT, web-design sau programare. După Google, Intel sau Dell, care au anunţat încă de la finele anului trecut că intenţionează să angajeze sute de oameni pentru birourile din România, a venit rândul gigantului Microsoft să înceapă recrutările, informează www.incont.ro.

642 afișări
Imaginea articolului Microsoft face angajări în Bucureşti, Iaşi, Braşov şi Cluj. Vezi oferta de joburi şi condiţiile de încadrare

Microsoft face angajări în Bucureşti, Iaşi, Braşov şi Cluj. Vezi oferta de joburi şi condiţiile de încadrare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania a postat, ieri, pe site-urile de recrutare, mai multe anunţuri pentru ocuparea unor posturi în Bucureşti, dar şi în oraşe precum Iaşi, Cluj Napoca, Timişoara sau Braşov. Microsoft caută, în special, ingineri, cu experienţă de până la 5 ani şi care să cunoască cel puţin limba engleză.

Centrul de suport din Bucureşti oferă service pentru clienţii Microsoft din companiile europene, iar specialiştii angajaţi aici dezvoltă tehnologii pentru aceştia. Compania caută, în general, absolvenţi de facultate în domeniu, cu o experienţă de până la cinci ani, mai ales în cazul inginerilor. Microsoft angajează însă şi români fără experienţă.

Compania are disponibile în România câteva zeci de poziţii vacante, printre care ingineri specialişti pe domeniul serverelor, dezvoltatori de software, specialiştii SQL, Office.

Citeşte mai multe despre joburile disponibile la Microsoft pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici