Miercuri se deschide primul târg de Crăciun din Capitală

West Side Chistmas Market se deschide miercuri, în Parcul Drumul Taberei. „La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor şi atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici şi comunităţii noastre”, spune primarul Ciprian Ciucu.

1248 afișări
Imaginea articolului Miercuri se deschide primul târg de Crăciun din Capitală

Sursa foto: facebook.com/PrimariaSectorului6

„Cel mai frumos târg de Crăciun din ţară îşi deschide porţile miercuri, 29 noiembrie, ora 19.00, în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. Timp de 28 de zile, până pe 27 decembrie, bucureştenii vor avea parte aici de un tărâm de poveste, cu luminiţe şi decoruri spectaculoase, roată panoramică, patinoar, carusel, căsuţa lui Moş Crăciun, atelierul spiriduşilor, concerte, bunătăţi culinare tradiţionale şi multe, multe surprize. West Side Chistmas Market este primul târg de Crăciun care se deschide în Capitală”, anunţă Primăria Sectorului 6 al Capitalei.

West Side Christmas Market este organizat de Untold Universe în colaborare cu Primăria Sectorului 6.

„Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit şi cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Şi se autofinanţează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe şi decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor şi atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici şi comunităţii noastre”, spune Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Principalele atracţii de la WSCM sunt un patinoar generos, mai mare decât cel de anul trecut, pentru iubitorii de distracţie pe gheaţă, un carusel colorat şi un trenuleţ pentru copii, o roată panoramică, înaltă de 38 de metri, de unde vizitatorii se pot bucura de o privelişte asupra Bucureştiului, peste 65 de căsuţe care ne vor încânta cu gustul autentic al mâncărurilor tradiţionale de sărbători, cu vin fiert, ciocolată caldă, dar şi cu decoraţiuni şi cadouri făcute cu dibăcie de artizani din toate colţurile ţării.

„Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuţa lui Moş Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveştile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moşului, se joacă, ascultă poveşti citite de spiriduşi şi primesc cadouri. Căsuţa va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri între orele 16.00 şi 21.00, iar în weekend de la 11.00 la 22.00. Pe 1 decembrie, Căsuţa lui Moş Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00. La Atelierul Spiriduşilor, amplasat la intrarea în Parcul Drumul Taberei, toţi copiii pot participa la atelierele organizate de DGASPC Sector 6. Vorbim despre ateliere de scris felicitări pentru Moşul, de desen, de confecţionat globuri, ghirlande, decoraţiuni. Cei mici vor primi surprize dulci, iar părinţii şi bunicii pot alege podoabe realizate cu dibăcie de seniorii, copiii şi persoanele cu dizabilităţi aflate în centrele DGASPC Sector 6. Programul atelierelor este zilnic, între 11.00 - 14.30 şi 15.00 - 18.00. Miercuri, 29 noiembrie, va fi un atelier de scris felicitări pentru Moş Nicolae, între 19.00 şi 20.00”, conform comunicatului.

Pentru a evita aglomeraţia şi stresul căutării unui loc de parcare, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge târg. Astfel, vizitatorii au la dispoziţie metroul până la staţia Parc Drumul Taberei, tramvaiul 41, troleele 69, 93 şi autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici