Mihăilescu, surprins că DNA l-a trimis în judecată înainte de a-i prezenta rechizitoriul

Senatorul independent Şerban Mihăilescu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că este surprins de decizia DNA de a-l trimite în judecată, el afirmând că nu a fost înştiinţat în acest sens.

18 afișări
Imaginea articolului Mihăilescu, surprins că DNA l-a trimis în judecată înainte de a-i prezenta rechizitoriul

Mihăilescu, surprins că DNA l-a trimis în judecată înainte de a-i prezenta rechizitoriul

Mihăilescu a afirmat că nu a fost înştiinţat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de decizia trimiterii sale în judecată, în condiţiile în care nu i s-a adus la cunoştinţă rechizitoriul.

"Mie nu mi s-a adus la cunoştinţă nimic în acest sens de către DNA. Sunt surprins, pentru că, din câte ştiam eu, mă aflam în cursul anchetei. Nu mi s-a prezentat nici rechizitoriul pe baza căruia se face trimiterea în judecată, or eu ştiam că trimiterea în judecată se face după prezentarea rechizitoriului. Dar lucrurile astea se întâmplă în România, unde totul este posibil", a declarat senatorul.

Senatorul Şerban Mihăilescu, fost ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului PSD, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, care au refăcut actele de urmărire penală, după ce Curtea Constituţională a stabilit că acesta beneficiază de imunitate.

Procesul începe pe 1 iunie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici