Mii de gălăţeni au participat la înmormântare a lui Marian Ivan (galerie foto)

Peste patru mii de persoane au participat la ceremonia de înmormântare a lui Marian Ivan, considerat a fi liderul lumii interlope gălăţene şi care a fost înjunghiat, duminică noapte, în vreme ce se afla în faţa unui restaurant din cartierul gălăţean Ţiglina III.

4717 afișări
Imaginea articolului Mii de gălăţeni au participat la înmormântare a lui Marian Ivan (galerie foto)

Mii de gălăţeni au participat la înmormântare a lui Marian Ivan (Imagine: Mediafax Foto)

Cortegiul funerar a străbătut peste zece kilometri şi a trecut prin cele mai aglomerate zone din oraş, despre care se spune că ar fi fost fief-ul defunctului. Întreaga procesiune a durat peste patru ore, Marian Ivan fiind înmormântat, în jurul orei 16.30, la Cimitirul Eternitatea din Galaţi.

Slujba de înmormântare ce a fost oficiată de pastorul bisericii baptiste gălăţene "Sfânta Treime" a început miercuri, în jurul orei 12:00, şi a avut loc la sala de sport a clubului Fight Club ce a fost patronată de către Marian Ivan. Pe lângă membrii familiei sale, la slujbă au participat oameni din toate colţurile ţării care l-au cunoscut pe Ivan, dar şi mulţi cetăţeni curioşi.

Este de menţionat faptul că la înmormântare au ales să vină reprezentanţi ai lumii interlope din întreaga ţară. Maşini de lux înmatriculate în Tulcea, Bihor, Iaşi, Bucureşti sau cu numere înmatriculare din Spania şi Italia au blocat vreme de câteva ore traficul pe strada pe care se află sala în care a fost depus corpul neînsufleţit al lui Ivan. Deşi aceştia au fost greu de identificat în public, mărturie pentru trecerea lor pe acolo au stat jerbele de flori ce purtau semnăturile unora dintre ei.

Surprinzătoare a fost compasiunea publică faţă de moartea lui Ivan, în condiţiile în care acesta era considerat unul dintre cei mai de temut oameni din această zonă a ţării. Dacă la plecare cortegiul era însoţit de cel mult două mii de oameni, numărul acestora s-a dublat până când sicriul cu corpul neînsufleţit al celui ucis a ajuns la cimitir.

Marian Ivan a fost înmormântat la Cimitirul Eternitatea, din Galaţi, în jurul orei 16:30.

Marian Ivan, considerat unul dintre capii lumii interlope gălăţene, a murit după ce, duminică noapte, a fost înjunghiat în vreme ce se afla în faţa unui restaurant din cartierul gălăţean Ţiglina III.

După comiterea faptei, poliţiştii au confirmat că Ivan a fost înconjurat de mai mulţi necunoscuţi în zona respcetivă. Unul dintre agresori ar fi scos un cuţit pe care l-ar fi înfipt în spatele bărbatului, după care atacatorii au fugit. Deşi la faţa locului au venit imediat medicii de la SMURD, viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată.

Cei doi bărbaţi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan, considerat capul lumii interlope gălăţene, au fost arestaţi preventiv, miercuri după-amiază, pentru 29 de zile, fiind acuzaţi de omor calificat, iar unul dintre ei a recunoscut fapta.

Vezi aici galeri foto de la înmormântarea lui Marian Ivan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici