Mii de gălăţeni au rămas fără apă din cauza unei lucrări

Mii de gălăţeni sunt azi fără apă din cauza unei lucrări la reţeaua de distribuţie din oraşul Galaţi. Pentru a conecta o conductă la reţeaua urbană, muncitorii societăţii edilitare au fost nevoiţi să oprească furnizarea acestui serviciu în centrul oraşului, lăsând 100 de imobile fără apă.

42 afișări
Imaginea articolului Mii de gălăţeni au rămas fără apă din cauza unei lucrări

Mii de gălăţeni au rămas fără apă din cauza unei lucrări

 

 

Mii de gălăţeni din zona centrală a oraşului au rămas marţi fără apă rece la robinet. Restricţia este în vigoare timp de 12 ore, în intervalul orar 8.00-20.00.

Sunt afectaţi consumatorii casnici de la aproape 50 de blocuri, dar şi zeci de imobile în care îşi desfăşoară activitatea instituţiile şi agenţii economici din zonă, inclusiv mai multe hoteluri, bănci şi magazine.

Printre consumatorii afectaţi sunt şi o şcoală, magazine, Primăria Galaţi, o mănăstire, o biserică, etc.

În perioada în care se desfăşoară lucrarea, locuitorii din blocurile afectate pot solicita, în cazul unor urgenţe, cisterna cu apă a societăţii edilitare. În zona centrală a oraşului au loc mai multe
lucrări edilitare care anul acesta au provocat mai multe restricţii în furnizarea apei potabile.

Taguri:
gălăţeni,
apă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici