Mike Tyson a deschis prima sa cafenea cu produse din canabis din Europa, în Amsterdam

Celebrul boxer Mike Tyson a declarat, la deschiderea cafenelei sale, că şi-a îndeplinit un mare vis, având primul coffeeshop din Europa, în Amsterdam. Tyson, cunoscut pentru că foloseşte canabis de multă vreme, a declarat că a testat şi aprobat toate produsele pe care le vinde.

1158 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson a deschis prima sa cafenea cu produse din canabis din Europa, în Amsterdam

Mike Tyson a deschis prima sa cafenea cu produse din canabis din Europa, în Amsterdam

Mike Tyson are o fermă de canabis în statul american California şi a deschis anterior o cafenea cu canabis în Canada.

„Coffeeshop Tyson 2.0” s-a deschis la Amsterdam, fiind prima cafenea deschisă de celebrul boxer în Europa.

În Spuistraat, în centrul oraşului, pe o suprafaţă de 1200 de metri pătraţi, cafeneaua va fi una dintre cele mai mari de acest gen.

Mike Tyson a subliniat că deschiderea primei cafenele cu canabis din Amsterdam a fost un vis devenit realitate.

Aici, fanii se pot bucura de produsele mele preferate. Le-am încercat şi le-am testat pe toate. Abia aştept să împărtăşesc unele dintre ele cu Europa”.

Mihe Tyson a spus că a început să folosească canabis pentru a-şi calma nervii şi pentru a-şi uşura durerea provocată de operaţie.

Directorul executiv al Coffeeshop Tyson 2.0, Adam Wilks, a declarat, de asemenea, că îşi extind prezenţa internaţională cu Amsterdam, care este vizitat de peste 18 milioane de turişti în fiecare an.

Wilks a declarat: „Aşteptăm cu nerăbdare să introducem brandul şi stilul de viaţă Tyson 2.0 în Amsterdam şi să ne servim fanii europeni cu produsele de top din industrie pentru care suntem renumiţi”, Potrivit directorului general din SUA, misiunea Tyson 2.0 este puritatea, precizia şi accesibilitatea largă

Utilizarea canabisului medical a fost permisă în California din 1998. Guvernul statului a legalizat, de asemenea, consumul de canabis în scop recreativ începând cu 1 ianuarie 2018. De atunci, Mike Tyson cultivă canabis la ferma sa din apropierea Parcului Naţional Death Valley. În Ţările de Jos, în conformitate cu „legea toleranţei”, o anumită cantitate de canabis este păstrată din 1976 şi este permisă vânzarea de marijuana în cafenelele numite coffeeshops.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici