Miliband: Restricţiile pentru români pe piaţa muncii, revizuite spre sfârşitul anului

Modul în care au funcţionat restricţiile impuse muncitorilor români pe piaţa britanică a muncii după aderarea României la UE va fi revizuit spre sfârşitul anului, a declarat ministrul britanic de Externe David Miliband, în prezenţa omologului său român, Adrian Cioroianu.

1 afișare
Imaginea articolului Miliband: Restricţiile pentru români pe piaţa muncii, revizuite spre sfârşitul anului

Miliband: Restricţiile pentru români pe piaţa muncii, revizuite spre sfârşitul anului

„Către sfârşitul anului vom revizui modul în care au funcţionat aceste restricţii şi vom adopta o decizie”, a declarat ministrul britanic, subliniind din nou că o decizie în privinţa restricţiilor va fi adoptată exclusiv pe baza concluziilor analizei.

Întrebat în legătură cu campania negativă din presa britanică de la sfârşitul anului trecut la adresa României, Miliband a precizat că a avut senzaţia că modul în care România a fost prezentată anul trecut a dat o lovitură dură şi că mulţi români au simţit că nu a fost un portret corect al ţării şi al poporului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici